Waarom Karimoves?

Wij organiseren interactieve en sportieve workshops voor alle leeftijdsgroepen. Onze workshops kenmerken zich door de nadruk op het plezier van bewegen. Tijdens de workshops wordt iedere deelnemer uitgedaagd om te bewegen op eigen niveau zodat grenzen op een leuke manier worden opgezocht.

Passie voor bewegen

De Beste Trainers

20 Jaar Ervaring

Ons Aanbod

Online Workshops

Juist gedurende deze tijd moeten wij met z’n allen in beweging blijven. Daarom biedt Karimoves online workshops aan. Tijdens deze online workshops wordt via Zoom klassikaal les gegeven in dans, sport en spel. Dit betekent dat iedereen vanuit een veilige thuisomgeving mee fit kan blijven in de coronatijd!

Workshops

Bent u op zoek naar een interactieve, sportieve en leerzame workshop? Dan bent u bij Karimoves aan het juiste adres. Alle workshops staan in het teken van bewegen met plezier, of zoals wij graag zeggen: “Always in motion”. Tijdens de workshop wordt er gewerkt aan:

 • Fit worden en blijven
 • Leren hoe je “bewegen” in het dagelijks leven kunt toepassen
 • CreĆ«ren van tijd en aandacht voor jezelf
 • Leren luisteren naar de mogelijkheden en grenzen van jouw lichaam
 • Bewegen op eigen niveau
 • Bewegen met plezier
 • Opbouwen van zelfvertrouwen
 • Conditieopbouw
 • Sociale interactie

De workshops worden gegeven door het Karimoves team dat bestaat uit professionals met veel ervaring en passie.

Het aanbod is geschikt voor alle leeftijden.

Events

Het team van Karimoves co-organiseert regelmatig sportieve evenementen. Tijdens deze evenementen worden de deelnemers uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen in de vorm van wedstrijden of battles.

Sportactiviteiten

Bent u op zoek naar een interactieve, sportieve en leerzame workshop? Dan bent u bij Karimoves aan het juiste adres. Alle workshops staan in het teken van bewegen met plezier, of zoals wij graag zeggen: “Always in motion”. Tijdens de workshop wordt er gewerkt aan:

Personal Training

Fit blijven in de coronatijd is erg belangrijk. Daarom biedt Karimoves personal training aan voor alle leeftijden en niveau’s. De personal training heeft als doel het verbeteren van kracht en conditie, middels een gepersonaliseerd trainingsschema opgesteld door Karimoves. Wij geven de trainingen zowel buiten als aan huis.

Bent u op zoek naar personal training aan huis? Meld u dan aan via het aanmeldformulier.

Groepstraining

Naast workshops biedt Karimoves ook trainingen aan. Deze trainingen zijn structureel en volgen een vooraf bepaald programma. Op deze manier leert de groep in een aantal weken een nieuwe vaardigheid zoals breakdance, streetdance, kickboks of freerunnen.

Culturele Bijeenkomsten

Met een professioneel team aan performers is het team van Karimoves bij uitstek geschikt voor het geven van optredens tijdens uw evenement of bijeenkomst. Met ons veelzijdige team kunnen wij in de stijl van uw evenement of bijeenkomst optreden en de aanwezigen entertainen en enthousiasmeren.

Beweging voor iedereen

Bij Karimoves vinden wij het belangrijk dat iedereen kan en mag bewegen op eigen niveau. Daarom zijn wij bij Karimoves gespecialiseerd in het werken en sporten met fysieke en geestelijk gehandicapten.

Over Karimoves

Karimoves is een team van professionals dat vol passie beweegt, danst en sport. Ons motto is dan ook: Always in motion. Het allerliefst brengen wij ons enthousiasme over aan een ander, daarom organiseren wij uitgebreide workshops waarin “bewegen” centraal staat.

Karimoves is opgericht door Karim el Maslouhi, een professionele danser met meer dan 17 jaar ervaring in de danswereld. In deze jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige danser en vele dansstijlen eigen gemaakt. Karim heeft zowel in Nederlands als in het buitenland gewerkt met grote bedrijven, zoals Nike, Asics, Nintendo en zelfs het Nederlandse koningshuis.

Karim geeft les in verschillende stijlen en combinaties hiervan. Zijn specialiteiten zijn:

 • Breakdance
 • Capoeira
 • Housedance
 • Choreografie

Mocht je meer willen weten over Karimoves, bekijk dan onze social media kanalen.

Samenwerkingen

Contact

Voor vragen of boekingen kunt u via de onderstaande gegevens contact opnemen.

+31 6 41425029

info@karimoves.nl

Ma-Vr 7:00 - 22:30

Instagram